Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 14:14
Declan Rice lovpriser Kane: Han er 'syg'

Den 21-årige West Ham-spiller har dybt respekt for sin engelske landsholdskollega, Harry Kane, som Rice mener, er sindssyg at følge.


Declan Rice fik sin landsholdsdebut i marts sidste år og i stedet for at være oppe imod den engelske landsholdskapajn, Harry Kane, på klubplan, blev Rice derimod holdkammerat med Kane.

Sidenhen er Rice blevet taget på sengen over Kanes afslutningsfærdigheder, som han beskriver som 'sindssygt'. 

- Til den sidste landsholdssamling sagde jeg til Eric Dier, at jeg aldrig havde set én afslutte som Harry Kane, fortæller Rice til Sky Sports' Super 6 podcast. 

- Vi havde en afslutningsøvelse, hvor Kane skød ude for feltet med den samme power og præcision hver gang. 

- Jeg ved, han er god, men han er syg at følge. For en fodboldfan eller spiller at se det, han formår, så er man bare nødt til at klappe ad det, mener Declan Rice. 

Rice fortæller videre i podcasten, at spillere som Marcus Rashford og Raheem Sterling også er fantastiske at følge. 

Declan Rice og resten af West Ham-spillerne skal igennem en hård tid med et hårdt kampprogram, hvor næste opgave er Aston Villa på mandag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED