AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 21:40
Decimering af truppen: Hele 11 City-spillere kan forlade klubben til sommer

Ifølge Manchester Evening News kan op mod 11 forskellige spillere forlade The Citizens til sommer.


Der kommer til at ske ting og sager i Manchester City efter denne sæson, og klubben forventes at være særdeles aktiv i næste transfermarked efter et skuffende titelforsvar.

Men skal der spillere ind, skal der også spillere ud, og ifølge Manchester Evening News kan klubben ende med at tage afsked med på til 11 spillere.

Det er måske ikke alle, som er etablerede førsteholdsstartere, men der er alligevel nogle store stjerner blandt navnene på mulige exits.

De 11 spillere er:

Claudio Bravo:

Bravo har kontraktudløb til sommer, og der er ikke udsigt til, at han forlænger sin kontrakt, selvom Guardiola ikke har udelukket, at det kan ske.

Scott Carson:

Manchester Citys tredjemålmand har ikke spillet en eneste kamp og har kun været på bænken til ganske få kampe.

Angelino:

Spanieren holdt en halv sæson i Premier League, inden han blev udlejet til RB Leipzig.

Her gør han det rigtigt godt, hvilket også kom til fuld skue i sejrene over Tottenham, så det er måske lidt for tidligt at afskrive ham endnu.

Er Leipzig klar til at betale gode penge, ventes han dog solgt.

John Stones:

Stones har ikke været god i denne sæson, hvor han ikke har haft en leder som Aymeric Laporte at støtte sig op af.

Lige nu er han fjerdevalg, og skal han sikre sig en plads i den engelske EM-trup i 2021, kan han være nødsaget til at skifte til en klub, hvor spilletiden er mere fast.

Arsenal skulle blandt andet være interesseret.

Tosin Adarabioyo:

Et af klubbens unge talenter, som imponerer under sit udlån for Blackburn. Problemet er, at han næppe kan spadsere ind i førsteholdstruppen "bare" på grund af det.

Han står måske en bedre chance for at skabe sig et navn i fodbolden ved at skifte væk.

Joao Cancelo:

Manchester City betalte store penge for Cancelo, men det har ganske enkelt ikke fungeret for portugiseren.

Én sæson er måske for kort tid, men kommer det rette bud ind til sommer, skulle klubben være parate til at skille sig af med højrebacken allerede.

Leroy Sané:

Han var tæt på at skifte til Bayern München, inden en langtidsskade kom i vejen, og han skulle stadig være et transfermål for de tyske mestre.

Læg dertil, at Barcelona og Real Madrid nu også skulle stå klar,  mens Sané til sommer vil gå ind i sin kontrakts sidste år.

Skal City tjene penge på ham, skal det altså ske til sommer.

Patrick Roberts:

Den 23-årige winger er ikke noget "ungt talent" længere, og han har ikke imponeret under sit lejeophold i Middlesbrough.

Spilletid for Manchester Citys førstehold har han i hvert fald ikke gjort sig værdig til, og som 23-årig er det måske på tide at opsøge fodboldlykken permanent for en anden klub.

Jack Harrison:

Harrison er udlejet til Leeds, der angiveligt har en købsoption på wingeren. Rykker Championship-klubben op, er der gode chancer for, at de gør brug af muligheden.

Gabriel Jesus:

Jesus er god nok til at være fast starter for ni ud af ti klubber i europæisk fodbold, men når konkurrenten om startpladsen hedder Sergio Aguero, bliver det nogle gange mere besværligt.

Der var rygter om, at City havde tilbudt ham til Bayern München sidste sommer, og der er stadig rygter om, at blandt andre Juventus ser brasilianeren som en afløser for Gonzalo Higuain.

Lukas Nmecha:

Endnu et talent, som nok aldrig får chancen for at begå sig for Manchester Citys førstehold, fordi niveauet er så højt, og han har brug for spilletid for at leve op til sit potentiale.

Han imponerer lige nu for Middlesbrough på et lejeophold, og der vil formentligt være klubber, som gerne vil tilbyde ham et permanent skifte.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED