Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 13:12
Deadline nærmer sig: Everton modtager 50 millioner bud

Bernard er på blokken i Saudi Arabien, men han er lunken ved at skulle skifte klub trods reserverolle.


Transfervinduet er lukket de fleste steder, men i Saudi Arabien er det åbent indtil den 25. oktober, og det vil Al-Hilal udnytte til at handle i Premier League.

Således skriver Goal i dag, at Al-Hilal har afgivet et bud på 50 millioner kroner til Everton i forsøget på at hente brasilianske Bernard til klubben.

Den 28-årige midtbanespiller har været mere eller mindre fast mand for The Toffees siden sommeren 2018, hvor han kom til klubben fra Shakhtar Donetsk, men i denne sæson er han blevet henvist til en tjans som reserve.

Tilgangene af James Rodriguez, Allan og Abdoulaye Doucouré har gjort livet svært for Bernard, som tidligere også har været fast inventar på det brasilianske landshold.

Nu kan han i stedet være på vej til Saudi Arabien, selvom han har gjort det klart, at han vil foretrække at blive i Premier League, hvor han i første omgang vil kæmpe for sin plads hos Everton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED