AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 14:57
Dead Man Walking: Emery er færdig som Arsenal-træner

Duncan Castles fra The Times beretter, at denne sæson næsten med garanti bliver Unai Emerys sidste for Arsenal.


Det kan ske efter et muligt nederlag til Leicester i denne weekend, eller det kan ske til sommer.  Faktum er, at Unai Emery med sikkerhed er færdig som Arsenal-træner efter denne sæson.

Det påstår The Times-journalisten Duncan Castles, selvom The Gunners' officielle standpunkt er, at spanieren stadig har opbakning fra klubledelsen.

- Arsenals officielle holdning er,  og det blev jeg briefet om sidste uge, at man ikke leder efter en ny træner, der kan afløse Emery, siger Castles på The Transfer Window Podcast.

-  Sådan ligger landet ifølge Arsenals talsperson, men ordet rundtomkring i fodboldverdenen er meget anderledes.

For ifølge Castles skulle Arsenal være godt i gang med at forberede afskeden med Unai Emery.

- Vi har meget veldokumenteret information om, at Arsenal forbereder sig på det scenarie, at de bliver nødt til at skifte træner undervejs i sæsonen eller til sommer, siger Castles.

Emery skrev i sin tid under på en toårig kontrakt, der kunne forlænges med yderligere én sæson.  Til sommer vil hans kontrakt altså som udgangspunkt udløbe, og der er umiddelbart ingen indikationer på, at han får den forlænget.

- Alt tyder på, at klubben ikke har nogle intentioner om at forlænge hans kontrakt, uanset hvad der sker, siger Castles.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED