Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 11:50
De værste i Europa: Liverpool deler uønsket "ære" med røven af Ligue 1

Ifølge Whoscored er der kun et andet hold i de fem største europæiske ligaer, som oplever samme scoringsproblemer som Liverpool.


Der har med rette været masser snak om, at Liverpools defensiv i denne sæson er blevet saboteret af den ene skade efter den anden til en række nøglespillere, men teknisk set er det mest offensiven, som er ramt af krise i øjeblikket.

Søndag førte til klubbens sjette nederlag i træk på Anfield, da Fulham kom på besøg på det stadion, der for ganske kort tid siden var en fæstning, og igen måtte Liverpool gå målløse fra banen ved slutfløjt.

Og manglen på mål på Anfield er ved at nå det ekstreme. Ifølge statistiksiden WhoScored er Liverpool sammen med Dijon de eneste hold fra det fem største europæiske ligaer, som endnu ikke har scoret et mål gennem åbent spil på sin hjemmebane i 2021.

Det er måske ikke helt overraskende, at den "ære" tilfalder Dijon, der er det absolutte bundhold i Ligue 1 med kun 15 points og 19 mål efter 28 kampe. Det er til gengæld ret vildt at se Liverpool, hvis fronttrio længe er blevet betragtet som en af verdens bedste, nævnt i samme sætning som den franske bundprop.

Siden den 27. december 2020 har Liverpool ikke vundet en eneste af sine otte hjemmekampe, og i alt er det kun blevet til 12 points ud af 42 mulige siden juleaften for The Reds.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED