Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2020 13:11
De ulykkeligt udvalgte: 10 PL-spillere der har fået ødelagt sin 'pace' i FIFA 21

En ny FIFA-udgave har været på gaderne i snart to måneder, hvilket samtidig betyder, at spiludvikleren EA Sports nok en gang har været ude med riven og berøvet uskyldige spillers fart, der som altid er altafgørende i det populære konsolspillet.


Connor Wickham - Crystal Palace

Det er i sin rene alvor en trist historie med Palace-angriberen, der har fået destrueret sine bedste fem år af sin fodboldkarriere af skader. Den dengang lynhurtige Sunderland-angriber er nu nede og skrabe bunden med en 48-rating i fart i en alder af kun 27 år. Nok må Wickham have mistet noget fart, men vi mener stadig, at EA Sports kunne have vist Wickhams glasben en smule mere respekt.

Yerry Mina - Everton

Colombianeren er faktisk kun faldet med tre i fart det seneste år, men det er helt overordnet, at vi mener, at den er gal. Stopperen virker slet ikke så langsom, selvom han er en robust herre. '68' mener vi ville være retfærdigt.

Angelo Ogbonna - West Ham 

Puha, den er ikke god Ogbonna. Den tidligere FUT-legende er nedgraderet til et ubrugeligt kort til kviksalgsværdi. Uden at spilde nogens tid på at forklare en helt masse, så se en gang, hvordan italieneren blev vurderet for otte sæsoner tilbage:

Sandheden ligger nok et sted midt i mellem de to kort.

Patrick Bamford - Leeds

Ingen ting på det her kort giver mening, hvilket så sandelig også gælder angriberens fart. 

Wilfried Ndidi - Leicester

Af en eller anden årsag ligger Ndidis fart permanent i bunden af 70'erne, men som med listens forgængere, repræsenterer det stadig ikke nigerianerens fart i virkeligheden. Når han først er i omdrejninger ligger vi et sted i 80'erne.

Ian Poveda - Leeds

EA har heldigvis mange år til at rette på fejlen, men ikke desto mindre er en vurdering af '76' i fart for Leeds-talentet Poveda på nippet af kriminelt. Han burde ikke være langt fra '90' i FIFA 22.

Danny Ings - Southampton

Den gode Ings må have gjort sig uvenner med nogen fra EA's hovedkontor - intet andet kan forklare dette. Først og fremmest er bomberens rating utilgivelig, og derudover mangler han cirka 10 i fart. En ommer! 

Moussa Sissoko - Tottenham

Franskmanden gudsbenåvede tekniske evner kan diskuteres, men af en eller anden uforklarlig årsag har EA altid nægtet at anerkende midtbanespillerens fart - for løbe, det kan han.

Mason Greenwood - Manchester United

Som med Poveda, så er der fortsat meget tid til at få justeret Greenwoods fart, men det retfærdiggør ikke United-kometens FIFA 21-kort. '81' afspejler på ingen vis angriberens blændende fart.

Hector Bellerin - Arsenal

Nok har spanieren taget en del på i muskelmasse, mens Bellerin også har været en del skadesplaget - alligevel er der et stykke fra at være verdens hurtigste fodboldspiller og så ligge nede på '87' på blot et par sæsoner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED