AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 13:44
"De tager fejl" - Ungt Liverpool-talent skyder med skarpt efter Klopp

Rafael Camacho viste sine offensive evner frem i Liverpools U23-sejr over Leicester med et hattrick, men er mestendel blevet brugt som højreback.


18-årige Rafael Camacho kritiserer umiddelbart Jürgen Klopp og trænerstaben for at spille ham i den forkerte position i en ny Instagram-post.

Camacho, der mestendel er blevet brugt på højreback ifølge Goal, fik søndag chancen for at bevise sit værd som højrewing i Liverpools U23-holds 6-0 sejr over Leicester.

Selv bidrog Camacho med et hattrick, og efter kampen sendte han et klart signal til Jürgen Klopp og trænerstaben.

- Jeg ved ikke, hvis ide det er, men jeg vil bevise, at de tager fejl af min fodbold, skrev Camacho på sin Instagram-profil.

- Jeg er ikke en back, men en angriber, der scorer mål. Det er mit DNA.  Jeg er glad for at hjælpe holdet i dagens sejr over Leicester.

Klopp har aldrig lagt skjul på, at han har høje tanker om Rafael Camacho og har tidligere forsvaret, at han valgte at give stortalentet sin førsteholdsdebut på højreback.

- Camacho er god i defensive dueller. Han er en offensiv spiller i sit eget hoved, men hvis du kigger på vores backs, hvor befinder de sig så det meste af tiden? -  Du har brug for de offensive evner, er Liverpool-træneren tidligere citeret for at sige.

Men det ser ikke ud som om, at træner og spiller ser ens på tingene. Kontraktforhandlingerne mellem Camacho og Liverpool skulle være noget nær brudt sammen, og talentets kontrakt udløber efter næste sæson.

Goal erfarer, at klubber som Wolves, Leipzig, Benfica og Sporting Lissabon alle har forhørt sig om, hvorvidt Camacho er til salg denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED