Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 16:47
De største af de største: Her er 10 ægte Premier League-legender

Her er 10 af de største Premier League-legender nogensinde.


Ordet legende bruges i manges mening alt for ofte om spillere, der ikke fortjener det. Men der er bestemt også spillere, der kan kaldes for legender.

Vi har derfor taget et kig på 10 spillere, der med rette kan kaldes for Premier League-legender.

John Terry
En af ligaens bedste forsvarsspillere nogensinde. Det kan der ikke være tvivl om. Han vandt en række mesterskaber med Chelsea, og han var samtidig en markant personlighed, der altid vil blive husket i Premier League.

Steven Gerrard
504 kampe i Premier League for Liverpool er englænderen noteret for. ’Captain Fantastic’ var en forrygende midtbanespiller i sin storhedstid, der varede mange år, og han er uden tvivl en af de bedste midtbanespillere, der har optrådt i ligaen.

Ryan Giggs
Kun Gareth Barry har spillet flere Premier League-kampe end waliseren, som er noteret for 632 optrædener i Premier League. Dem alle for Manchester United endda, hvilket kun er med til at gøre ham til en større legende. Var en fantastisk kantspiller, der kunne vinde kampe på egen hånd.

Alan Shearer
Premier Leagues mest scorende nogensinde er naturligvis en legende. Alan Shearer var en klasseangriber, som altid var garant for mål. Han er noteret for 260 scoringer i Premier League, og det er 52 mere end nogen anden spiller. Imponerende.

Wayne Rooney
Englænderen er nummer to på Premier Leagues alltime topscorerliste. I sin storhedstid var han en af ligaens bedste angribere, men han var samtidig også en sublim holdspiller, der lavede mange assist. Desuden vandt han utallige trofæer med Manchester United.

Frank Lampard
Premier Leagues mest scorende midtbanespiller nogensinde. Gennem mange år var englænderen hyppigt scorende for Chelsea, hvor han også var med til at vinde mange store titler. En sand legende.

Paul Scholes
Han var én kamp fra at nå 500 kampe i Premier League, hvor i en årrække var en stor profil for Manchester United, som han vandt flere mesterskaber med. Scholes er fortsat en af de bedste centrale midtbanespillere, der har spillet i ligaen.

Thierry Henry
To mesterskaber og fire topscorertitler blev det til for franskmanden, mens han spillede i Arsenal. Han var en gudsbenådet spiller, der spillede sine bedste år i Premier League. Nummer seks på topscorerlisten nogensinde.

Roy Keane
Ankom til Manchester United som britisk rekordindkøb, og han var sidenhen en helt afgørende spiller i klubbens storhedstid. Var særdeles kontroversiel, men han var en fantastisk spiller.

Patrick Vieira
Han har vundet tre Premier League-titler, og den store franskmand blev hurtigt en sand leder for Arsenal, der aldrig har fundet en værdig arvtager på den defensive midtbane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED