AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 14:10
De Ligt forklarer grunden til Juventus-skifte

Den italienske måde at forsvare på blev helt afgørende for Matthijs De Ligts klubvalg denne sommer.


Mino Raiola har givet en forklaring på, hvorfor Matthijs De Ligt er skiftet til Juventus, og nu fortæller hollænderen selv, hvorfor han valgte at tage til den italienske storklub.

Det skyldes, at han gennem sin fodboldopvækst har været inspireret af en række af de bedste italienske forsvarsspillere gennem tiden.

- Jeg har været fascineret af den italienske måde at forsvare på fra en tidlig alder. Mange af mine idoler fra fortiden er også italienere. Såsom Maldini, Baresi, Nesta, Cannavaro og Scirea.

- Når man snakker om forsvarsspillere, kommer man hurtigt ind på disse navne. Jeg blev faktisk forelsket i den italienske måde at forsvare på, og jeg traf mit valg ud fra det, fortæller Matthijs De Ligt til Ajax’ hjemmeside.

Det hollandske forsvarstalent blev længe sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, men den engelske storklub må i stedet se ham tørne ud for Juventus, hvor der venter hård konkurrence fra spillere som Giorgio Chielleini og Leonardo Bonucci.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED