AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 13:49
De Ligt-erstatning drømmer om at komme til Manchester City

Edson Alvarez har indrømmet, at hans drømmeskifte i fremtiden ville være til Manchester City.


Manchester City skulle angiveligt også have udvist interesse i at hente Matthijs de Ligt, inden den hollandske Golden Boy-vinder forlod Ajax til fordel for Juventus denne sommer.

Men hvor man ikke havde heldet med sig med De Ligt, så kan Manchester City potentielt hente hans afløser i Ajax, Edson Alvarez, i stedet.

Ajax hentede den 21-årige mexicaner som direkte erstatning for De Ligt denne sommer, og hidtil har den tidligere CF America-spiller været en stor succes i Amsterdam.

Han har spillet ni kampe fra start og scorede blandt andet, da de hollandske mestre slog Lille i Champions League.

Og nu fortæller Alvarez, at han drømmer om at skifte til en klub, som spiller samme offensive stil som Manchester City i fremtiden.

- Jeg har allerede præsteret på det bedste niveau, Champions League, så jeg ved, at jeg kan gøre det, fortæller mexicaneren til Voetbal International.

- Mit fokus lige nu er at blive mestre med Ajax og nå langt i Champions League, men efter det?

- Jeg elsker den måde, Manchester City spiller offensiv fodbold på.  City kunne sagtens være det næste skridt, men jeg ønsker først at vinde store ting med Ajax.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED