AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 16:59
De Gea skadet: Her er fem eksempler på Romeros kvaliteter

Sergio Romero har i flere omgange vist, at han er værd at stole på som reservemålmand. Her er fem eksempler, Manchester United selv har fundet frem.


Liverpool får Alisson tilbage, mens Manchester United må undvære David De Gea. Det er status inden søndagens brag mellem de to klubber.

Heldigvis for Manchester United har Sergio Romero dog ved flere lejligheder vist sig som en yderst kapabel reservemålmand. På sin hjemmeside har De Røde Djævle nu fremhævet fem tilfælde, hvor argentineren er trådt i karakter, når David De Gea ikke har stået mellem stængerne.

Mod FC Midtjylland i feburar 2016

David De Gea skulle have stået kampen mod Superliga-klubben, men han blev skadet under opvarmningen, og i stedet trådte Sergio Romero i karakter. Selvom Manchester United yderst overraskende tabte 2-1 i Herning, stod han en god kamp og hev et par imponerende redninger frem på afslutninger fra Kian Hansen og Paul Onuachu.

Mod FC Rostov i marts 2017

Manchester United var igen i problemer i Europa League, og på hjemmebane mod den russiske klub måtte målmanden hive en klasseredning frem for at forhindre Sardar Azmoun i at score. I sidste ende kunne Manchester-klubben vinde turneringen med Sergio Romero som fast målmand.

Mod Southampton i maj 2017

José Mourinho valgte at rotere lidt frem mod Europa League-finalen, og derfor fik Sergio Romero en startplads i Premier League. Han reddede undervejs et straffespark fra Manolo Gabbiadini og endte med at holde målet rent.

Mod Watford i maj 2018

Det blev til en 1-0-sejr i Michael Carricks sidste kamp for klubben, men den var ikke kommet i hus uden Sergio Romero. Han pillede et forsøg fra Richarlison med én hånd kort før pausen. Dermed nåede han op på seks clean sheets i syv Premier League-kampe.

Mod Arsenal i januar 2019

Han endte med at blive kåret til kampens spiller mod Reading i den foregående kamp i FA Cuppen, og mod Arsenal præsterede han igen en stor kamp. Nok fik Pierre-Emerick Aubameyang passeret ham i første halvleg, men efter pausen forhindrede han blandt andre Aaron Ramsey i at score. Manchester United endte med at vinde 3-1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED