Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 12:15
De Gea forventes solgt: United har kig på tidligere spiller

Manchester United har kig på en spiller, der tidligere har været en del år i klubben.


David De Gea kan meget vel være i gang med sin sidste sæson som Manchester United-spiller, da han ikke kan affinde sig med at være andetvalg.

Af den grund kigger Manchester United også efter en erstatning, og her er Sam Johnstone ifølge ESPN blevet udpeget som en mulig reserve for Dean Henderson.

Mediet hævder, at den 28-årige målmand, der i forvejen kender Manchester United indgående efter mange år i klubben, også er i søgelyset hos Tottenham og West Ham.

Han skiftede i 2018 til West Bromwich, hvor han sidenhen har gjort en god figur som klubbens førstemålmand, og spørgsmålet kan meget vel være, om han er interesseret i at give afkald på den tjans for at vende retur til De Røde Djævle.

Der spekuleres nemlig i, at han kan blive lovet fast spilletid hos West Ham, der tilsyneladende overvejer at skifte en aldrende Lukasz Fabianski ud.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED