AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2022 20:54
De Gea erkender fejl: "Skal måske læse spillet bedre"

David De Gea erkender, at han lavede fejl mod Brentford.


David De Gea lavede en stor fejl i dagens kamp mod Brentford.

Joshua Dasilva skød fra distancen, og det lignede ikke en afslutning, der ville volde den spanske keeper problemer, men det gjorde det.

Det blev startskuddet på en ydmygelse i første halvleg, hvor Brentford nettede hele fire gange mod Manchester United. Efter kampen erkender David De Gea, at det ikke var godt nok fra hans side.

- Jeg kostede mit hold tre point i dag, og det var en skuffende præstation fra mig. Det var en forfærdelig dag, siger David De Gea til BBC.

- Vi burde have reageret på en bedre måde. Jeg skulle have reddet det første skud, og resultatet ville have været anderledes.

- Når det er kampe, der betyder noget, skal man være modig og være ordentlige spillere. Vi må fortsætte med at arbejde, holde hovedet højt. Det er begyndelsen under en ny manager, og vi har meget at forbedre.

Om målet til 2-0, hvor spanieren også kritiseres, udtaler han:

- Måske skal jeg læse spillet bedre og sparke langt, slutter De Gea.

Manchester Uniteds næste kamp er mod Liverpool på Old Trafford den 22. august. 

 

I cost three points to my team today and it was a poor performance from myself. It was a horrible day


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE