Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 12:33
De Gea er ude af personlige årsager: Så mange kampe skal Henderson starte

Manchester Evening News skriver, at Dean Henderson har fået besked på, at han kommer til at starte en god række kampe i denne måned.


David de Gea var ikke slet ikke udtaget til kamptruppen mod Crystal Palace onsdag, og efterfølgende kunne Ole Gunnar Solskjær kun afsløre, at "personlige årsager" lå til grund for spanierens fravær. Målmanden vil dog efter alt at dømme misse flere kampe det kommende stykke tid.

Ifølge Manchester Evening News blev Dean Henderson før onsdagens kamp meddelt, at han skulle se frem til at starte inde i klubbens næste seks kampe. Mediet erfarer nemlig, at De Gea kan misse resten af Manchester Uniteds kampe i marts.

Det lyder som om, spanieren er hårdt ramt på hjemmefronten med så langt et fravær, men samtidigt kan dette blive chancen, som Henderson har higet efter. Solskjær har ikke lagt skjul på, at den 23-årige englænder er ambitiøs, og flere engelske medier har lagt op til, at Henderson kan forlade United til sommer, hvis ikke han bliver forfremmet til førstemålmand.

Nu tyder det på, at han får chancen for at bide sig fast i startelleveren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED