Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 15:39
De Gea er til salg: Her er målmanden United vil erstatte ham med

David de Gea er sat til salg, skriver spanske Fichajes.


Søndag skrev The Sun, at Manchester United ville sælge enten David de Gea eller Dean Henderson til sommer. Nu skriver Fichajes så, at det er spanieren, som efter et årti i klubben får sparket.

Men skal man tro det spanske medie, er det ikke ensbetydende med, at Henderson dermed kan se frem til pladsen som fast starter på stregen uden at få konkurrence. Tværtimod. I stedet skulle The Red Devils have intentioner om at hente Gianluigi Donnarumma på en fri transfer til sommer.

Den italienske landsholdsmålmand har i en årrække været et af lyspunkterne for et AC Milan-mandskab, som har haft store problemer på og udenfor fodboldbanen. Nu ser den italienske traditionsklubs lykke ud til at være ved at vende, men Donnarumma har kontraktudløb til sommer, og med Mino Raiola som sin agent ved man godt, hvad det ofte indebærer.

Chelsea skulle også være interesseret i Donnarumma, men hvor den 21-årige Milan-stjerne ligner fremtidens mand, har De Gea været i en nedadgående formkurve siden sin dårlige VM-slutrunde i 2018. Alligevel skulle der være håb for Manchester United, hvis de ønsker at skille sig af med ham. Fichajes skriver, at Juventus, Bayern München og Paris Saint-Germain alle udviser interesse trods hans langvarige formdyk.

Det er ikke utænkeligt, at Manchester United kunne være interesseret i at sælge David de Gea, men det virker som en svær opgave. Han er angiveligt den bedst betalte spiller i Premier League, og det kan blive svært for de fleste andre klubber at matche.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED