De forsvarende mestre er ude: Adrian-fejl kostede Liverpool dyrt

Af Jeppe Augustsen
11.03.2020 Kl. 22:33
Aftenens kamp måtte ud i forlænget spilletid, men det var Atletico Madrid, der trak det længste strå, hvor Marcos Llorente blev den store helt med to scoringer.

Liverpool skulle her til aften vinde over Atletico Madrid, hvis de skulle have nogen forhåbninger om at gå videre til kvartfinalerne i Champions League, Atletico Madrid vandt det første opgør med 1-0.

Det var dog gæsterne, der fik den første store chance, men Diego Costas afslutning voldte ikke Adrian store problemer.

Herefter sad hjemmeholdet på spillet og kom også frem til deres muligheder.

Det lignede, at de to mandskaber skulle gå til pause uden scoring, men i det 43. minut sendte Alex Oxlade-Chamberlain bolden ind i panden på Georginio Wijnaldum, der headede værterne i front.

I anden halvleg fortsatte Liverpool med at dominere spillet og komme til chancer, men skarpheden manglede foran mål.

I slutningen af den ordinære spilletid kom Sadio Mané og Mohamed Salah frem til et par gode chancer, men de to Liverpool-stjerner kunne ikke få afslutningerne inden for målrammen.

Med et 1-0-resultat i den ordinære spilletid skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her skulle der ikke gå lang tid, før Liverpool fik bolden i kassen. Efter et glimrende forarbejde af Georginio Wijnaldum sendte han bolden ind i hovedet på Roberto Firmino, der først headede på stolpen og sparkede returen i mål.

Det lykkedes dog gæsterne at vende det. Marcos Llorente udnyttede et dårligt udspark fra Adrian og gjorde det til 2-1, og få minutter senere var han igen på pletten.

Kort uden for feltet sendte han bolden i det korte hjørne og gjorde det til 2-2, og i de sidste minutter lukkede og slukkede Alvaro Morata til 3-2.

Dermed er det Atletico Madrid, der er med i bowlen, når der skal trækkes lod til Champions League-kvartfinalerne.