Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 13:01
De fik bank: Dette nederlag fik Werner til at genoverveje Chelsea-skifte

Timo Werner fortæller ærligt, at Chelseas nederlag til Bayern München i Champions League fik ham til at overveje, hvorvidt Chelsea var den bedste beslutning.


Liverpool lignede længere vindere, men i sidste ende blev det Chelsea, der vandt kampen om Timo Werners signatur.

Noget, Chelsea til gengæld ikke vandt, var ottendedelsfinalen mod Bayern München. Første opgør endte 3-0 til de tyske mestre på Stamford Bridge inden coronakrisen satte turneringen på pause, og det dårlige resultat fik faktisk Werner til at overveje, hvorvidt Chelsea var det rette valg for karrieren.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at resultatet ikke var noget, jeg tænkte over. 3-0 nederlaget til Bayern snakkede ikke ligefrem i favør for et Chelsea-skifte, udtaler den tyske angriber til Sport Bild.

- Det kan jeg ligeså godt sige åbent, for med Leipzig spillede vi altid gode og tætte kampe mod Bayern München.

Over to opgør endte Chelsea med at tabe 7-1 til Bayern München, men i mellemtiden havde Werner fuldført sit skifte til Chelsea trods sin indledende tvivl.

Angriberen følte nemlig, at Chelsea viste gode takter efter første nederlag til Bayern.

- Bayern udstillede Chelseas svage punkter, men til gengæld kunne klubben gøre noget ved dem og tilføje nogle brikker til puslespillet, så man kan indhente Bayern München. Det har Chelsea gjort, siger Werner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED