AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 16:57
De Bruyne raser: EM-slutrunden føles som en falsk turnering

Den belgiske Manchester City-stjerne bryder sig ikke om, at han allerede ved, hvordan Belgien skal møde Danmark og Rusland til EM.


Vi kan alle glæde os over, at de danske drenge kvalificerede sig til EM-slutrunden denne sommer, men på forhånd ved vi også, at der venter vort yndige land en svær opgave i gruppespillet.

Grundet nye seedningsregler og regler for værtsnationer ved vi nemlig godt, at vi skal møde både Belgien og Rusland, selvom lodtrækningen til grupperne først finder sted den 30. november.

Og nogle ville måske sige, at Kevin de Bruyne burde slikke sig om munden over at skulle møde os, men den belgiske Manchester City-stjerne er snarere fortørnet over formatet.

- Det er en skam, at vi allerede kender to af vores modstandere. For mig føles det som en falsk turnering. Fodbold er blevet mere og mere en form for forretning, udtalte playmakeren til VTM Nieuws efter Belgiens 6-1 sejr over Cypern.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED