AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 20:41
De Bruyne: Jeg elsker at spille på Anfield

Manchester City-profilen Kevin De Bruyne lægger ikke skjul på, at han elsker at spille på Liverpools hjemmebane Anfield.


De forsvarende mestre fra Manchester City skal lørdag en tur til Anfield og møde det nuværende førerhold fra Liverpool. Kampen er af flere eksperter blevet kaldt kampen om guldet, da et nederlag til The Citizens vil give Liverpool et forspring på otte point tidligt i sæsonen.

Inden kampen skal Pep Guardiola og hans mandskab ikke se på statistikkerne, fordi de taler ikke for en City-sejr. Manchester City har således kun vundet en gang på Anfield og det var tilbage i 1980. Det er dog ikke noget der bekymrer holdets belgiske stjerne Kevin De Bruyne.

Han nyder nemlig at spille på Anfield, hvor atmosfæren er helt speciel.

- Hvis du gerne vil kæmpe med om titler og vinde et utal af kampe, så er det kampe som dem på Anfield, du gerne vil spille. Jeg kan godt lide Anfield. Jeg kan rigtig godt lide at spille der. Jeg elsker atmosfæren, hvor folk virkelig er til stede i kampen og skaber en god stemning. Det er det, som det handler om. Det er passionen for fodbold, udtaler belgieren til Sky Sports forud for søndagens opgør og fortsætter:

- På det seneste er der blevet introduceret mange nye tiltag til fodbold, men jeg kan godt lide de gamle dage, hvor folk råbte og hjalp deres hold frem på banen. Selvom Liverpool har hjemmebanen og kan udnytte stemningen fra publikum, så presser det også dig som udehold til at levere på dit højeste niveau. Jeg ser meget frem til kampen, slutter Kevin De Bruyne. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED