AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 15:01
De Bruyne bygger den perfekte fodboldspiller - Én dansker har fundet vej til listen

Kevin De Bryne har haft en lidt turbulent sæson i Manchester City grundet skader. Det har dog ikke forhindret belgieren i at bygge den perfekte fodboldspiller ud fra seks kriterier.


Den 27-årige midtbanespiller havde en forrygende sidste sæson, hvor han nettede otte gange, og assisterede sine holdkammerater hele 16 gange i Premier League.

Billedet har været et andet i år, hvor midtbanespilleren har været nødsaget til at kigge med fra bænken ved flere lejligheder.

Belgieren har dog indvilliget i at bygge BT Sport's perfekte fodboldspiller. De Bruyne har et eminent blik for spillet, og det er måske også derfor, at belgieren har valgt at gøre plads til sig selv blandt de seks spillere, der er valgt ud fra vision, fodboldhjerne, arbejdsrate, mentalitet, lederskab og acceleration.

Netop De Bruynes fodboldhjerne gør, at han givetvis er den rette mand til at sammensætte den helt rigtige spiller. Vurder selv her:

Vision: Christian Eriksen
Fodboldhjerne: Kevin De Bruyne

Arbejdsrate: N'Golo Kante

Mentalitet: Sergio Ramos
Lederskab: Vincent Kompany
Acceleration: Leroy Sane.

De Bruyne har knyttet en kommentar til fire af sine valg.

Vision:

- Han er en meget undervurderet spiller. Han skaber en masse chancer for sine holdkammerater. Vi er forskellige, og jeg er til tilder mere direkte end ham, siger De Bruyne om valget af Christian Eriksen ifølge Givemesport.

Fodboldhjerne:

- Jeg er glad for mit fodboldhoved. En af mine store kvaliteter er, at jeg ved, hvor folk løber hen, og derfor kan jeg putte mine medspillere i den rette position, siger han.

Arbejdsrate:

- Jeg kender ham ikke udenfor banen, men de ting han gør på banen er utrolige. Han er altid på det rette sted for sit hold, siger De Bruyne om N’golo Kante.

Lederskab:

- Ledere er der ikke i enkelte øjeblikke. De er der altid. Jeg har set, hvad Kompany gør på og udenfor banen, og han gør et fantastisk job. Han er helt sikkert en af de bedste ledere i verdenen, afslutter De Bruyne.

Hvorfor De Bruyne har valgt Ramos, kan der kun gisnes om. Leroy Sanes acceleration giver lidt mere sig selv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED