AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:06:2020 10:57
De blev klogere: Her er 10 spillere som var fans af ærkerivalerne som børn

Vi har fundet 10 spillere, hvor det vist mere eller mindre er bevist, at de var tilhængere af deres nuværende klubs ærkerivaler som børn.


Steven Gerrard

Liverpool-legenden brugte 19 år i klubben og er en vaskeægte one club-man, men det er stadig muligt at finde et billede af en ung Stevie G iført lokalrivalernes trøje.

Han har altid nægtet, at han decideret skulle have været tilhænger selv, men han stammer fra en familie med masser Everton-fans.

- Vi havde en række Everton-fans i familien, som forsøgte at få mig ned af den blå vej, har Gerrard tidligere udtalt til FourFourTwo.

 

Raheem Sterling

Den engelske superstjerne har repræsenteret både Liverpool og Manchester City, men sjovt nok var det Manchester United, han var tilhænger af som barn.

- Jeg så FA Cup-finalen i 2007 mellem United og Chelsea. Jeg burde nok ikke sige det, slet ikke nu, men da jeg var ung, var jeg en kæmpe Manchester United-fan. Jeg havde en gammel United-trøje fra sidst, de vandt FA Cuppen, udtalte Sterling sidste år til Daily Mirror.

 

Lucas Digne

Selv benægter han, at den skulle have noget med fodbold at gøre, men den franske Everton-back har "You'll Never Walk Alone" tatoveret med stor skrift henover brystkassen.

Dignes forklaring lyder således: Da jeg var tre eller fire år og havde min første skoledag, gav mine forældre mig en halskæde med ordene. Måske er Liverpool-fansene vrede på mig, fordi jeg har afvist et skifte dertil to gange. Jeg er Blå.

Den forklaring er der selvfølgelig ikke mange Liverpool-fans, som køber.

 

Serge Aurier

Da Tottenham signede ivorianeren i 2017, tog det ikke Arsenal-tilhængerne lang tid at finde et billede, hvor Aurier poserede i en Gunners-trøje.

Endnu sjovere er det, at Aurier i et quick fire-interview med Canal+, hvor han skulle svare det første, der faldt ham ind, svarede "Arsenal," da han skulle svare på, hvem han bedst kunne lide af Marseille og Arsenal.

 

Harry Kane

Tottenhams guldfugl var Arsenal-tilhænger som barn og spillede sågar for klubbens akademi, så han kunne sagtens være end i den anden del af North London.

Han blev dog frigivet fra Arsenals akademi, da klubbens daværende akademichef, Liam Brady, fandt ham "overvægtig og ikke særligt atletisk" ifølge The Athletic.

 

Kevin de Bruyne

Det er muligt at finde en video af en 11-årig belgisk playmaker, som siger følgende:

- Min yndlingsklub er Liverpool, og min yndlingsspiller er Michael Owen. Jeg ville elske at spille for klubben en dag.

Den playmaker er Kevin de Bruyne, men han endte altså hos rivalerne fra Manchester City.

 

Ole Gunnar Solskjær

Han endte med at vinde alt, der var at vinde med Manchester United, som han i dag står i spidsen for, men som ung var nordmanden faktisk tilhænger af Liverpool, selvom han har forsøgt at undskylde det med, at norsk tv ikke viste andet end The Reds dengang.

- I ved, hvordan det er at sidde derhjemme og se kampe på fjernsynet, og man plejer at holde med det hold, som vinder.  I 80'erne var det Liverpool, som vandt, har Solskjær tidligere udtalt.

- Dalglish var den bedste spiller, syntes jeg, sammen med van Basten og Zico. Men i England vandt Liverpool, så man blev grebet af øjeblikket.

 

Jadon Sancho

Den tæller ikke helt, da Sancho ikke spiller for Manchester United, men meget tyder på, at det kommer til at ske.

Vi har lidt svært ved at finde udtalelser fra Jadon Sancho selv, der antyder hans tilhørsforhold til Chelsea, men en lang række pålidelige medier a la The Athletic skriver, at den 20-årige englænder voksede op som tilhænger af The Blues.

 

Gareth Bale

Waliseren kunne virkeligt godt lide Arsenal, da han var mindre, selvom det varme forhold til klubben kølnede en smule af, da han skiftede til Tottenham.

- Jeg plejede virkeligt at kunne lide Arsenal, men det blev mindre, da jeg skiftede til Tottenham. Men jeg så virkeligt op til spillere som Thierry Henry og Patrick Vieira. De var fantastiske, har Bale tidligere udtalt.

 

Luke Shaw

Manchester United-backen lagde ikke skjul på, at hans store idol som barn var Didier Drogba, mens Ashley Cole var spilleren, han stræbte efter at kunne efterligne.

Der var også rygter om interesse fra Chelsea i venstrebacken, da han endnu spillede i Southampton, men Manchester United overbød angiveligt The Blues.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED