Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 09:28
De 5 største favoritter til EM-trofæet

EM-slutrunden sparkes i gang på fredag. Indtil da kan vi se nærmere på, hvem der er favoritter hos bookmakerne til at snuppe EM-trofæet.


På fredag sparkes den længe ventede EM-slutrunde i gang, når Tyrkiet og Italien åbner slutrunden i Rom. Du kan se mere om euro 2021 vedonlyontibonus her, men ellers kommer vi også til at fokusere på bookmakernes fem favoritter i denne artikel.

5. Tyskland

Tysklands EM-kvalifikation bød på syv sejre ud af otte mulige og en målscore på 30-7. Det var nok til at give dem førstepladsen i gruppen foran Holland.

Tyskerne skal forsøge at vaske skampletten fra VM i 2018 af sig, når de skal i aktion ved EM-slutrunden. De har dog heller ikke nemme arbejdsvilkår i EM-gruppespillet, eftersom de skal møde Frankrig, Portugal og Ungarn.

4. Portugal

De forsvarende europamestre fra Portugal har sneget sig ind i top-5 blandt bookmakerne. Portugiserne avancerede dog ikke til EM med ro i maven.

De måtte kæmpe sig hårdt frem til en andenplads bagved Ukraine. De hentede således fem sejre i otte kampe og fik en målscore på 22-6. Cristiano Ronaldo er naturligvis holdets helt store stjerne.

Men forventningerne syntes også at være høje til Premier League-profilerne Bruno Fernandes, Diogo Jota og Bernardo Silva.

I gruppespillet skal de krydse klinger med Frankrig, Tyskland og Ungarn.

3. Belgien

Belgiens landshold har en trup, der har skabt store resultater i de senere år. Ved VM 2018 sikrede holdet en semifinaleplads, hvor de dog tabte til Frankrig. Ved EM-kvalifikationen, så sikrede de ti sejre ud af ti mulige med en samlet målscore på hele 40-3.

Selvom den tidligere Chelsea FC-profil Eden Hazard har døjet meget med skader i denne sæson er forventningerne store til ham og resten af holdet.

I gruppespillet tørner belgierne sammen med Danmark, Finland og Rusland.

2. England

Ved den seneste slutrunde, nemlig VM i Rusland tilbage i 2018, sikrede englænderne sig et af deres bedre resultater i nyere tid, da de endte på en fjerdeplads.

I deres EM-kvalifikation vandt de overbevisende syv ud af otte kampe. Samlet lød deres målscore på 37-6.

Blandt andre Premier League-profilerne Jordan Pickford, John Stones, Mason Mount og Harry Kane skal møde Kroatien, Tjekkiet og Skotland i gruppespillet.

1. Frankrig

På førstepladsen finder man de forsvarende verdensmestre. På trods af en lidt vanskelig start, så endte franskmændene med at snuppe førstepladsen i EM-kvalifikationsgruppe H.

Her endte de foran Tyrkiet. Samlet set vandt de otte ud af ti kampe, og Olivier Giroud blev deres topscorer med seks mål.

I EM-gruppespillet skal Premier League-stjerner som Hugo Lloris, N'Golo Kante, Paul Pogba og Olivier Giroud møde Porugal, Tyskland og Ungarn.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED