Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 15:14
De 138 millioner kroner der har kostet Chelsea dyrt

Der sidder formentlig nogen i Chelsea-bestyrelsen og ærgrer sig over, at man ikke var villig til at bruge 138 millioner kroner ekstra.


I sommeren 2018 skulle Chelsea have en ny målmand, da Thibaut Courtois ville væk og endte med at tage til Real Madrid, men The Blues endte med at tage en beslutning, der i bagklogskabens lys viste sig at være ganske dårlig.

Som erstatning for Courtois havde London-klubben kig på Alisson og Jan Oblak, men da Liverpool ret hurtigt vandt kampen om brasilianeren, forsøgte Chelsea sig i stedet på Oblak.

Det skriver Goal.

På trods af et godt forhold mellem Chelsea og Atlético Madrid ville den spanske storklub dog ikke forhandle om prisen på den slovenske målmand, hvorfor Chelsea måtte betale frikøbsklausulen på 750 millioner kroner.

Det ville Chelsea ikke, og i stedet endte The Blues med at gøre den to år yngre Kepa Arrizabalaga til verdens dyreste målmand for 612 millioner kroner.

Differencen mellem Oblak og Kepa var 138 millioner kroner.

Knap tre år senere er der næppe mange i Chelsea-kredse, der mener, at klubben tog den rette beslutning ved at spare lidt og købe spanieren i Athletic Bilbao.

Han har vist sig at være en kæmpe skuffelse, og i mellemtiden har Oblak fortsat at levere storslåede præstationer for Atlético Madrid.

Og tirsdag aften kan Chelsea komme til at fortryde endnu mere, at klubben ikke købte Oblak, når Atlético Madrid er modstanderen i Champions League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED