AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 10:55
DBU med opdatering: Vi er i dialog med Christian Eriksen

Landsholdsstjernens tilstand er fortsat stabil.


Der gik et chok gennem hele fodboldverdenen, da Christian Eriksen lørdag aften kollapsede i forbindelse med Danmarks EM-kamp mod Finland.

Heldigvis er landsholdsstjernen kommet sig så godt, at hans tilstand beskrives som stabil.

Søndag formiddag oplyser Dansk Boldspil Union på Twitter, at unionen har været i dialog med Christian Eriksen.

- Vi har her til formiddag været i dialog med Christian Eriksen, der har sendt en hilsen til sine holdkammerater. Hans tilstand er fortsat stabil, og han er fortsat indlagt for at få yderligere undersøgelser.

Staben omkring holdet og selve holdet har modtaget krisehjælp.
 
- Holdet og staben omkring landsholdet har fået krisehjælp og bruger dagen på at hjælpe hinanden efter gårsdagens hændelser.
 
Støtten har været rørende, melder unionen.
 
- Vi takker for de mange rørende hilsner til Christian Eriksen fra fans, spillere og også fra Kongehuset, internationale forbund, klubber med flere.
 
Til sidst kommer en opfordring om at sende flere varme hilsner.
 
- Vi opfordrer til, at hilsner sendes til DBU, hvor vi vil samle og overbringe til Christian og hans familie, hedder det i meddelelsen.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE