AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 13:46
DBU donerer over en halv million til migrantarbejdere i Qatar

Dansk Boldspil Union har doneret over en halv million kroner til migrantarbejdere i Qatar.


559.110 kroner.

Så mange penge sender DBU i et samarbejde med DBU Bredde, Kvindedivisionsforeningen og Divisionsforeningen til migrantarbejdere i Qatar.

Det oplyser fodboldforbundet på sin hjemmeside.

I løbet af november har hvert mål scoret i pokalturneringer, professionelle i Gjensidige Kvindeligaen, 3F Superliga og unge fodboldspillere i bredden været 10 kroner værd.

Da der er blevet scoret 55.911 mål, bliver der nu sendt lige over en halv million kroner til Qatar, hvor de skal komme de mange migrantarbejdere til gode.

- På vegne af hele dansk fodbold kan vi nu bidrage med konkret støtte til migrantarbejdere i Qatar. Det kan være med til at sikre bedre vilkår for flere i fremtiden. Vi er klar over, at donationen fra dansk fodbold ikke kan stå alene, men jeg er stolt over bidraget fra et samlet dansk fodbold, siger administrerende direktør i DBU, Jakob Jensen.

Beløbet går ubeskåret til at forbedre forholdene for migrantarbejdere i Qatar efter VM, og det er den internationale fagforening for arbejdere i byggeindustrien, BWI, der skal distribuere penge ud.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE