Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

David Silva: Kun dette hold kan udfordre City om PL-titlen

Af Kasper Leif Pedersen
06.09.2023 Kl. 15:23
Spanieren mener kun, at ét hold kan udfordre Manchester City.

Mikel Artetas Arsenal var Manchester Citys nærmeste rivaler i sidste sæson, men en dårlig afslutning på sæsonen gjorde, at de sluttede fem point efter Pep Guardiolas mænd, som vandt Premier League for tredje år i træk..

Efter fire kampe inde i indeværende sæson, fører The Citizens atter Premier League-tabellen med maksimumpoint, mens Arsenal har måtte spille én uafgjort. 

 

 

Og det er netop også de to hold, der endnu engang skal kæmpe om Premier League-titlen. Det mener David Silva i hvert fald.

– De (Manchester City,red.) har et fantastisk hold med nogle fantastiske spillere, sagde Silva til The Mirror og fortsatte.

– Det er Peps ottende sæson i City. Det første år var han ved at vænne sig til Premier League, men nu er de næsten ustoppelige.

– Arsenal er det eneste hold, jeg kan se, som måske har en chance for at udfordre City. De andre? Det tror jeg ikke, de kan. Jeg så næsten alle Citys kampe i Champions League i sidste sæson, jeg kunne ikke vinde den, da jeg var der, men jeg er så glad på klubbens vegne over, at de endelig kunne gøre det. De fortjener det. Klubben fortjener det, tilhængerne fortjener at vinde Premier League, Champions League og FA Cuppen – the Treble. Det var en fantastisk præstation, slutter Silva.

37-årige David Silva stoppede karrieren tidligere på året.

 

Annonce