AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 15:57
David Luiz efter Liverpool-nederlag: Vi kan stadig vinde titlen

David Luiz har ikke mistet modet efter det ellers forholdsvist klare nederlag til rivalerne fra Liverpool lørdag aften.


Arsenals brasilianske forsvarsspiller havde ikke nogen god aften, da han var involveret i et par af Liverpools scoringer, blandt andet da han begik et dumt straffespark.

Selvtilliden fejler dog tilsyneladende intet for David Luiz, der skiftede fra Chelsea til Arsenal i på sidstedagen af det engelske transfervindue.

Han har tidligere udtalt, at han vil vinde titler med Arsenal, og det var derfor han skiftede, hvilket han mener, at holdet allerede er klar til at gøre i indeværende sæson.

- Denne klub har potentialet til at lyse, ligesom den har gjort i fortiden. Vi har meget talent, vi har spillere med meget kvalitet, sagde Luiz ifølge Sky Sports.

- Jeg kom her med ambitionen om at kæmpe for Premier League-titlen, jeg vil også kæmpe med om andre titler.

- Det er, ligesom de andre klubber jeg har været i, det var heller ikke altid let, der var svære momenter.

- Jeg vil gøre mit bedste hver evig eneste dag og forsøge at hjælpe alle til at tro på det, fordi jeg tror, at klubben kan drømme meget, for der er stort potentiale.

- Fodbold handler om slutningen, ikke begyndelsen, og vi er nødt til at kæmpe til enden.

Arsenal har seks point efter tre spillerunder, de havde altså fået fuld valuta før mødet med Liverpool på Anfield.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED