Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 20:56
David Luiz: Arsenal kan kæmpe med om mesterskabet

David Luiz mener, at Arsenal allerede i indeværende sæson kan blande sig i kampen om det engelske mesterskab.


Arsenal har ikke vundet det engelske mesterskab siden 2004, hvor London-klubben gik ubsejret igennem Premier League.

Men det kan der blive lavet om på allerede i indeværende sæson. For David Luiz mener, at de nuværende Arsenal-mandskab har, hvad der skal til for at kæmpe med om Premier League-titlen.

- Hvis man begynder på noget, og vi er lige begyndt på Premier League og alle de andre turneringer, og man ikke tror på, at man kan vinde, kommer man ikke til at vinde noget i sit liv, fortæller brasilianeren til NBC Sports og tilføjer:

- Jeg vil vinde titler med Arsenal. Jeg vil blive bedre og vænne mig til Arsenals stil som klub og managerens spillestil. Jeg tror, at vi kan gøre det sammen. Min vision, min ambition og min vilje vil altid være at kæmpe med om titlen, og det har vi muligheden for at gøre. Klubben fortjener at skinne igen.

Arsenal har lukket 11 mål ind i sæsonens otte første kampe, men Luiz giver ikke meget for den kritik, der har været af klubbens defensiv.

- Vi taler om det med hver eneste klub. Det er ikke anderledes med Arsenal. Unai arbejder rigtig godt med, hvordan vi skal forsvare, og derefter er planen at angribe. Jeg siger altid, at forsvaret starter med angriberne og ned igennem hele holdet, og man kan se, at målmanden er som en 6'er i moderne fodbold.

- Vi vil forsøge at forbedre os. Vi gør det allerede godt, og i de seneste kampe har vi vist, at vi også er stærkere rent defensivt. Jeg ønsker, at denne klub forbedrer sig i alle aspekter af spillet.

- Jeg synes, at vi er kommet godt fra start, og vi har kun tabt en Premier League-kamp. Holdet forbedrer sig, og lige nu ligger vi nummer tre i tabellen, men vi vil kæmpe med om titlen til det sidste.

Arsenal er ni point efter Liverpool inden niende spillerunde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED