AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 17:15
David Luiz advarer Lampard: Fansene har kun seks måneders tålmodighed

David Luiz advarer Frank Lampard om, at klubbens fans kun har tålmodighed til den første halvdel af sæsonen, hvorefter de forventer sejre i den anden halvdel.


Chelsea-legenden Frank Lampard er vendt hjem til Stamford Bridge, hvor han har afløst Maurizio Sarri, som er taget til Juventus efter blot et år i spidsen for The Blues. 

Den tidligere midtbanestjerne står overfor en stor udfordring, da Chelsea har transferkarantæne i de to kommende transfervinduer, og klubbens absolut største stjerne, Eden Hazard, er draget til Real Madrid. 

Dette køber naturligvis Lampard en del mere tid og tålmodighed, men David Luiz forudsiger alligevel, at fansene vil komme til at forvente sejre, når den første halvdel af sæsonen er spillet. 

- Jeg tror, at alle har forståelse for situationen, og alle forstår, at de skal være tålmodige, men i sidste ende ønsker alle at vinde. De (fansene, red.) vil være tålmodige i de første seks måneder, men så vil de have os til at vinde i de sidste seks måneder af sæsonen, fortæller brasilianeren til Football London

- Sådan kommer det til at være. Det er noget, vi skal tænke over, og vi skal gøre vores bedste for at gøre dem glade. Hvis man ikke tænker over at vinde trofæer, kan man ikke spille for Chelsea. Ambitionerne er nødt til at være høje. Der er selvfølgelig mange fantastiske klubber. 

- De andre klubber har arbejdet med deres manager i tre eller fire år, og de har fremragende trupper. På banen er det op til os at vise vores hårde arbejde. 

Hazard skiftede som bekendt til Real Madrid, og Luiz fortæller, at Chelsea har mistet en stor spiller. 

- Jeg synes, at vi har mistet et kæmpe navn og en klublegende, men vi har mange spillere på holdet, som kan gøre arbejdet. 

Chelsea møder i første spillerunde af Premier League Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED