AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 18:21
David de Gea insisterer: Personligt tilfreds med sidste sæson

Manchester Uniteds målmand David de Gea gør det klart, at han er tilfreds med, hvad han præsterede i sidste sæson, selvom han fik en del kritik for sine præstationer.


Den spanske landsholdsmålmand og Manchester United er for nyligt – efter to års forhandlinger - blevet enige om at forlænge David de Geas kontrakt.

Forhandlingerne om en ny kontrakt kolliderede med David de Geas måske dårligste periode i klubben, siden skiftet til klubben, og der er blevet spekuleret i, om spanierne var plaget af spekulationerne.

De Gea lavede fire fejl, der ledte til mål i Premier League i sidste sæson, hvilket er mere, end hvad han formåede i de fem foregående Premier League-sæsoner til sammen. Derudover indkasserede Manchester United 54 mål i de 38 kampe, hvilket er en klubrekord, skriver Sky Sports.

- Jeg tror, at når folk kigger tilbage på sidste sæson, så tænker de på de seneste få måneder, sagde den 28-årige målmand til Sky Sports News forud for kampen mod West Ham på søndag.

- Hvis du fokuserer på sæsonen som helhed og i særdeleshed de første syv måneder, så var jeg meget tilfreds med min form.

- Du kan sige, at kontrakten er der i baggrunden, men det er ikke engang i baghovedet på dig. Dag-til-dag-træningen, at være på banen og at hjælpe holdet, det er det, du fokuserer på.

- Jeg har været her i mange år, og det at være på toppen hele tiden, det er hårdt. Der er momenter, hvor du føler dig i bedre form, og momenter hvor du er nær så god. Fejl sker, målmænd lever med dem, og jeg er ikke anderledes, sluttede David de Gea.

Manchester United og David de Gea spiller søndag klokken 15.00 ude mod West Ham i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED