AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:04:2019 20:45
Data-analytiker har talt: Spurs og Arsenal napper CL-pladserne

En anerkendt data-analytisk side har forudset Uniteds, Chelseas, Spurs' og Arsenals chancer for CL-bold i næste sæson.


Kampen om mesterskabet i denne sæson er forlængst reduceret til et løb mellem Manchester City og Liverpool, men striden om de resterende to Champions League-pladser er omvendt endnu meget intakt.

I sidste runde formåede Manchester United, Arsenal og Spurs alle at tabe, mens Chelsea også snublede, da de blot fik et enkelt point hjemme mod Burnley - dermed er alt stadig åbent.

Dog er alt tilsyneladende ikke lige så spændende som først antaget, hvis du spørger den data-analytiske side FiveThirtyEight, da de allerede har udregnet procenterne for de fire klubbers chancer for at ende i top fire.

FiveThirtyEight omtales af flere engelske medier som særdeles anerkendte i forhold til beregningerne, som de laver - og det er i dette tilfælde godt nyt for hele Nordlondon.

Se udregningerne herunder (procentsats angiver chance for top fire):

1. Tottenham - 93% 

2. Arsenal - 66%

3. Chelsea - 31%

4. Manchester United - 10%


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED