Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 22:22
Danskersucces: Søndergaard får permanent rolle på førsteholdet

20-årige Andreas Søndergaard er blevet en fast del af førsteholdstruppen i Wolverhampton.


I sommeren 2018 skiftede Andreas Søndergaard fra Odense Boldklub til Wolverhampton, hvor han blev en del af deres setup.

I dag er han fast mand på holdkortet, når U23-holdet spiller, og præstationerne har nu resulteret i, at han nu er blevet kaldt permanent op på førsteholdet som tredjekeeper efter Rui Patricio og John Ruddy.

- Jeg nyder virkelig at træne med førsteholdet, og jeg føler mig priviligeret over at spille med dem og lære af dem. Det har været fantastisk at træne med Rui og John, siger Andreas Søndergaard til klubbens hjemmeside.

- De er begge to så gode og rigtig gode mennesker. De er der altid til at hjælpe mig. Hvis jeg har brug for noget, så kan jeg altid spørge dem, og det er jeg taknemmelig for, lyder det fra danskeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED