AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 17:21
Danskerskifte på vej: Southampton er klar til at sælge Højbjerg

Football Insider skriver, at Southampton ikke beholder Pierre-Emile Højbjerg, medmindre danskeren forlænger.


Pierre-Emile Højbjerg skulle være en eftertragtet herre hos både Tottenham og Everton, og danskeren bliver formentligt solgt denne sommer, erfarer Football Insider.

Den 24-årige dansker har i forvejen afvist adskillige forsøg fra Southampton på at forlænge kontrakten, og bliver de to parter ikke enige om en ny aftale, bliver Højbjerg næsten med garanti solgt.

Om knap to måneder vil Højbjerg kun have et år tilbage på sin kontrakt med den sydengelske klub, som før coronakrisen satsede på at kunne sælge ham for omkring £25 millioner.

Det er måske optimistisk at tro, at klubben kan sælge for det samme nu, men The Saints har ingen intention om at miste danskeren på en fri transfer i sommeren 2021.

Det understregede manager Ralph Hasenhüttl så sent som onsdag i et interview med BBC Solent.

- Man skal undgå, at spillere skifter uden en transfersum, så det er ikke den ideelle situation, vi har med Højbjerg, sagde østrigeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED