Danskerscoring med til at sende Leicester ud af FA Cuppen

06.02.2022 Kl. 17:54
Philip Zinckernagel scorede, da Nottingham Forest overraskende slog Leicester ud af FA Cuppen.

Et stærkt Leicester-mandskab måtte overraskende se sig besejret af Nottingham Forest i fjerde runde af FA Cuppen.

To hurtige scoringer i midten af første halvleg, hvor danske Philip Zinckernagel nettede først, lagde grundstenene for overraskelsen.

Allerede efter 32 minutter stod der også 3-0 på måltavlen, da Joe Worrall headede et hjørnespark ind bag Danny Ward, der havde fået chancen i Leicester-målet.

Kort før pausen fik Kelechi Iheanacho dog bragt lidt håb tilbage i Leicester-mandskabet, da han reducerede til 3-1.

Philip Zinckernagel tog igen en hovedrolle, da han efter en times spil blev noteret for assisten ved målet til 4-1, som blev scoret af Djed Spence.

Nottingham Forest er nu klar til femte runde, hvor Huddersfield er modstanderen.