Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 15:05
Dansker i stor glædesrus over United-transfer

126 millioner kroner vækker stor glæde.


Den hollandske storklub Feyenoord, der har Frank Arnesen ansat som sportsdirektør, kan glæde sig over at være tæt på at sende Tyrell Malacia af sted til Manchester United.

De to klubber er således blevet enige om en pris, og nu mangler kun de personlige vilkår at falde på plads, forlyder det.

Man troede længe, at Malacia skulle et smut til Lyon, men Manchester United kaprede handlen og gjorde hurtig proces, og det er en aftale, som tilsyneladende behager alle parter.

Aftalen sender angiveligt i omegnen af 17 millioner euro - 126 millioner kroner - til Rotterdam-klubben, og det skabte mandag glæde hos De Trots van Zuid.

Faktisk var Arnesen, der i øjeblikket er skadet med sit knæ, tæt på at bryde ud i en regulær jubeldans mandag aften. På grund af skaden, måtte han dog holde igen, skriver Algemeen Dagblad.

Artiklen fortsætter under videoen

I den forgangne sæson solgte den hollandske blot for 6,70 millioner euro - knap 50 millioner kroner - så det er en stor transfer for Feyenoord.

Malacia er et produkt af Feyenoords eget ungdomsakademi, og han har kontrakt med klubben fra De Kuip frem til sommeren 2024. Så længe løber den dog nok ikke.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE