Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk landsholdsspiller provokeret af kritisk spørgsmål

Af Emil Plovgaard
17.06.2024 Kl. 08:03

Danmark var søndag aften for første gang i aktion ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland, da det gjaldt den første gruppekamp mod Slovenien.

Her endte opgøret 1-1, efter at Danmark var kommet foran på et mål af Christian Eriksen.

Danskeren sad fint på opgøret i første halvleg, hvor man var dominerende, både hvad angik boldbesiddelsen og antal skabte chancer.

Men i anden halvleg fik Slovenien så småt momentum, og Benjamin Sesko skabte problemer for Kasper Schmeichel, inden det så lykkedes Erik Janza at få hul på bylden i kampens 77. minut – ganske vist efter en afretning fra en dansker.

Efter kampen har det mødt kritik, at Danmark lukkede Slovenien så meget ind i kampen, og at landstræner Kasper Hjulmand skiftede så sent ud. Landstræneren har dog selv forklaret hvorfor.

Danmark var på forhånd blevet gjort til favoritter, og dermed havde bookmakerne tippet danskerne til at kunne køre sejren hjem forholdsvist komfortabelt.

Også i testkampene mod Sverige og Norge blev modstanderne gradvist lukket ind i kampen. Derfor er spørgsmålet, om der i virkeligheden er tale om en bekymrende tendens.

En tydeligvis provokeret Victor ‘VK’ Kristiansen ville ikke være med på den dagsorden.

– Jamen er forventningen, at vi skal dominere i samtlige 90 minutter, spurgte han den fremmødte presse ifølge bold.dk.

Danmark har mulighed for at rejse sig, når det torsdag gælder England i Frankfurt, inden Serbien venter i München tirsdagen efter.

Englænderne slog i øvrigt Serbien med 1-0 i søndagens sene gruppekamp.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce