AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 15:59
Dansk kommentator: Lige nu bliver Mourinho reddet af resultaterne

Niels Christian Frederiksen har ikke meget tiltro til, at José Mourinho fortsætter i Manchester United i mange år fremover.


Det er efterhånden ved at være nogle uger siden, at José Mourinho blev meldt tæt på en fyring i de engelske medier.

Nogle bedre resultater den seneste tid har givet portugiseren en smule arbejdsro, men han sidder formentlig næppe helt sikkert i sædet hos Manchester United, og spørger man fodboldkommentatoren, Niels Christian Frederiksen, er tiltroen til José Mourinho hos De Røde Djævle på længere sigt ikke stor.

- Jeg tror ikke, at han har en lang karriere foran sig i Manchester United. Lige nu bliver han reddet af resultaterne. Som for eksempel mod Newcastle. Han får trods alt resultaterne i øjeblikket. Når det er sagt, er det svært at se en linje. Man danser lidt limbo lige nu, fortæller kommentatoren til clbold.dk.

- Man skal have en sportsdirektør, og man skal have skiftet en stor del af truppen ud. Samtidig skal man have nogle nye spillere ind, før man for alvor kan konkurrere med de bedste i Europa. Og det er jo det, der er planen i United, verdens rigeste fodboldklub. Men de er langt fra at kunne konkurrere med de bedste lige nu, mener Niels Christian Frederiksen.

I aften venter der Manchester United et opgør mod Juventus i Champions League-gruppespillet. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 21.00, og her sidder Niels Christian Frederiksen ved mikrofonen sammen med Jan Mølby på TV3+.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED