Dansk assist og første gang nogensinde: Bournemouth vandt på St. Mary's

Af Morten Bruun Jørgensen
21.09.2019 Kl. 06:23
Bournemouth slog til og tog en sejr på udebane mod lokalrivalerne fra Southampton.

Det var aldrig blevet gjort før, men alting har en ende.

Fredag aften lykkedes det for Bournemouth at vinde på udebane mod Southampton, og ifølge BBC var det første gang nogensinde, at det lykkedes.

Allerede i første halvleg bragte gæsterne sig foran 0-2 på mål af Nathan Aké og Harry Wilson, mens kort inde i anden halvleg fik James Ward-Prowse reduceret på et straffespark.

The Cherries formåede dog at holde stand, og fem minutter inde i overtiden fik Callum Wilson scoret sæsonens fjerde mål, da han slog sejren fast med sit mål til 1-3.

Med de tre point rykker Bournemouth op på tredjepladsen i Premier League efter seks kampe. Men adskillige klubber har mulighed for at overhale Eddie Howes tropper i løbet af weekenden.

Både Jannik Vestergaard, Pierre-Emile Højbjerg og Philip Billing spillede fuld tid i opgøret, hvor sidstnævnte stod for en assist.