Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Danmarks vej til finalen: Sådan vinder vi EM

Af Emil Plovgaard
16.06.2024 Kl. 14:33

Fredag begynder EM-slutrunden anno 2024.

Og hvor har vi glædet os!

Danmark er i gruppe med Slovenien, England og Serbien, og søndag gælder det førstnævnte i Stuttgart.

Kasper Hjulmand og tropperne forbereder sig i øjeblikket på kampen i den smukke, charmerende, men lille by Freudenstand tæt på Schwarzwald.

EM-feberen vil vokse sig større, efterhånden som vi nærmer os åbningskampen mellem Tyskland og Skotland i morgen, fredag, klokken 21.

Herunder har vi kigget på, hvordan Danmark havner i finalen

Danmarks vej til finalen som gruppevinder:

Hvis Danmark vinder gruppe C, vil man møde et af de bedste hold på tredjepladsen. Fire ud af de seks bedste treer går videre til ottendedelsfinalen.

Hvis man herefter når frem til kvartfinalen, vil der enten vente andenpladsen fra gruppe A, der råder over Tyskland, Skotland, Schweiz og Ungarn eller gruppe B, som råder over Italien, Spanien, Kroatien og Albanien.

Herefter venter enten Frankrig eller Belgien med stor sandsynlighed i semifinalen, og så bliver det enten Tyskland, England, vinderen af gruppe B eller Portugal i finalen.

Danmarks vej til finalen som nummer to i gruppe C:

England er i samme gruppe som Danmark, og det efterlader andenpladsen som et mere realistisk scenarie, hvis vi tager klaphatten af for en stund.

Det vil efterlade os med Tyskland som den sandsynlige modstander i ottendedelsfinalen, mens Italien, Spanien eller Kroatien vil vente i en potentiel kvartfinale.

Herefter står aldrende stjerner som Cristiano Ronaldo og Pepe klar til at trykteste danskerne i en eventuel semifinale, inden England, Frankrig eller Belgien venter i finalen.

Danmark som en af de fire bedste 3’ere:

Hvis Danmark går videre fra gruppen som en af de fire bedste 3’ere er der imidlertid et hav af scenarier i spil, men sikkert og vist er det, at man vil møde en gruppevinder i ottendedelsfinalen.

Ifølge Oddschecker er der omkring odds 41 på dansk guld ved EM-slutrunden.

Husk, at du hele sommeren kan følge med i EM-slutrunden via vores LIVEBLOG.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce