Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2021 16:30
Danmark kan slå vild rekord: Ikke sket siden 1998

Kasper Schmeichel og Danmark jagter vild rekord lørdag aften.


Kasper Schmeichel spiller lørdag aften sin landskamp nummer 75 for Danmark, der på udebane møder Moldova i VM-kvalifikationen.
 
Det kan blive en ganske særlig en af slagsen, foruden det faktum, at han har spillet trekvarthundrede kampe.
 
En rekord kan nemlig blive slået.
 
Hvis landsholdet vinder i Chisinau lørdag aften uden at indkassere, bliver Danmark det første landshold, der har vundet de syv første kampe i en VM-kvalifikation uden at lukke mål ind.
 
I øjeblikket har landsholdet gang i en stime, der ikke er set siden 1998, hvor det var Rumænien, der havde vundet seks kampe til nul.
 
Med 5-0-sejren mod Israel i september, tangerede Danmark den rekord - og lørdag aften har landsholdet så mulighed for at skrive sig ind i historiebøgerne.
 
I et interview med TV 2 SPORT, nedtoner hovedpersonen selv dog snakken om den mulige rekord.
 
- Det betyder ikke så meget. Det betyder, at vi har en god base for at vinde kampe, når vi ikke lukker mål ind. Jeg er ikke ham, der tæller clean sheets og alle de ting. Det betyder ikke så meget for mig, lyder det fra landsholdskeeperen til mediet.
 
Kampen mellem Moldova og Danmark fløjtes i gang lørdag 20.45 - og kan desuden ses på Kanal 5 samt Discovery Plus.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE