AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 19:47
Danilo kan være på vej til Inter

Den forhenværende Real Madrid-back Danilo er ifølge det pålidelige italienske medie, Gianlucadimarzio, et meget varmt navn i Inter. Klubben skulle være villig til at betale mellem 20 og 22 millioner pund for Manchester City-backen.


Spilletiden har været meget knap for Danilo i denne sæson. Det er kun blevet til ni opgør i Premier League i denne sæson.

Som følge af det skulle Danilo være opsat på et skifte til Inter. Et skifte kan derfor være på vej for den 27-årige brasilianer.

Inter har i de seneste sæsoner haft svært ved at finde den rette til back-positionen i højre side, og de håber derfor på, at Danilo kan konkurrere med Danilo D’Ambrosio om pladsen i forsvaret.

Inter og Manchester City skal dog først blive enige om prisen. City forlanger angiveligt 30 millioner pund, mens Inter kun er villige til at betale 20-22 millioner pund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED