AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 19:53
Daniel James storhylder United-debutant

Brandon Williams startede for første gang inde i Premier League for Manchester United, da de mødte Brighton på Old Trafford.


Daniel James har hyldet Williams for den imponerende præstation i Williams’ første start i Premier League for Manchester United.

Den 19-årige spillede i stedet for den karantæneramte Ashley Young, og han fortsatte det flotte spil, som han har vist for United på det seneste.

Williams var dog på et tidspunkt i anden halvleg heldig med at slippe for et rødt kort, da han tacklede i brysthøjde. Williams modtog stående ovation fra Old Trafford, da han blev udskiftet til fordel for Marcos Rojo i tillægstiden.

- Alle spillerne, der er kommet op på holdet i år, har gjort det fantastisk. Brandon var utrolig i dag. Han er god til træning. Utrolig attitude. Stor kredit til ham for at starte inde i Premier League på Old Trafford, sagde Daniel James til MUTV efter kampen om sin holdkammerat.

Til Uniteds forbedrede offensive præstationer i de seneste uger, tilføjede Daniel James.

- Jeg tror, at vi angribere elsker at drive bolden mod forsvarsspillerne, og det får tilskuerne op at køre. Da vi kom foran 2-0, scorede Brighton, og det ændrede atmosfæren en smule.

- Det handlede bare om at reagere på det og score det afgørende mål for at få ro på. Vi kunne have scoret fire eller fem mål efter det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED