Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2021 16:11
Dagens vilde historie: Russisk 'Daniel Agger' anholdt

Daniel Agger er blevet anholdt i Rusland efter demonstrationerne mod Putin, men det er ikke danske Daniel Agger.


Daniel Agger er blevet anholdt efter demonstrationerne mod præsident Putin i Rusland. Det skriver russiske medier. 

Det er dog ikke den tidligere danske landsholdsanfører og Liverpool-spiller, der er tale om, men en russisk mand, der har taget navnet. 

For selvom tribunerne på Anfield engang råbte 'There is only one Daniel Agger', så er det ikke sandt - i hvert fald ikke mere.

Det kom mandag frem i russiske medier, at det russiske politi havde anholdt en mand ved navn Daniel Agger. Det forlyder, at der er tale om en russisk mand, hvis tidligere navn var Dmitry Krendel fra Orenburg, der har ændret sit navn til sin Liverpool-idol i 2009. 

Danske Agger var dog tidligere ude på sin twitterprofil og fortælle, at det ikke er ham. 

- Der har været en del forvirring. Jeg har aldrig sagt 'Der er kun en Daniel Agger', og nu ved vi det med sikkerhed. Den omtalte Daniel Agger-hændelse i Moskva er ikke mig. Jeg er i god behold i Spanien, skriver Agger på sin twitter. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED