AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 18:27
Dani Ceballos nægter at love sin fremtid til Arsenal

Den 23-årige spanske stjerne Dani Ceballos lukker ikke døren for en retur til sit hjemland Spanien, når lejekontrakten fra Real Madrid til Arsenal udløber.


Ceballos var en nøglefigur på Arsenals midtbane, da de lørdag vandt 2-1 over Chelsea i FA Cup-finalen på Wembley, men på trods af succesen, kan Ceballos ikke love, at fremtiden fortsat er i Arsenal.

Han har i denne sæson været udlånt fra den spanske kongeklub Real Madrid, og han holder sine muligheder åbne i forhold til at vende tilbage til dem eller hjerteklubben Real Betis.

- Jeg har ikke snakket med Real Madrid endnu, men enhver, der bærer den trøje, er glad. Madrid er bedre end enhver klub i verden. Vi vil se, hvad der sker med min fremtid, sagde Ceballos til El Partidazo de Cope ifølge Goal.

- Jeg tænker ikke på, om jeg kan spille for Real Madrid, Arsenal eller en anden klub. Nu er det tid til at slappe af. Jeg bliver nødt til at være rolig og tænke klart med min familie omkring det kommende år.

Spanieren indrømmer samtidig, at Real Betis har fulgt ham, og at han har haft tæt kontakt med klubben i løbet af sin tid i England.

- Jeg har en masse kærlighed til Betis, til alle der arbejder i klubben, forklarede Ceballos, der har spillet 98 kampe for Sevilla-klubben fra 2014-2017, efter han kom op igennem ungdomssystemet i klubben.

- De kender til min kærlighed til dem, og vi har været i kontakt sammen hele sæsonen. Betis betyder meget for mig.

Ceballos har spillet 37 kampe for Arsenal, hvor tallene dog ikke er så imponerende med kun to mål og to assists.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED