AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 13:01
Dagens dumme rygter: United vil bytte Pogba med Douglas Costa

Italienske medier skriver fredag, at Manchester United skulle være klar på at bytte Paul Pogba til Douglas Costa.


José Mourinhos fyring og Paul Pogbas spillemæssige opblomstring under Ole Gunnar Solskjær satte midlertidigt en prop i exit-rygterne,  men historierne om franskmandens mulige tilbagevenden til Juventus har fredag fået nyt liv.

Det er italienske Tuttosport, der er ophavsmand til historien. Det er ikke så meget dét, at Juventus potentielt stadig er interesserede i at hente Paul Pogba, som virker tvivlsomt.  Til gengæld lyder det helt ude i hampen, at Manchester United skulle have foreslået en byttehandel mellem franskmanden og brasilianske Douglas Costa.

Den 28-årige kantspiller har ikke just imponeret denne sæson for de italienske mestre, hvor han efter 18 kampe står noteret for nul mål og to assists -  og dét for et af de mest dominante hold i Serie A nogensinde.

Det er værd at understrege, at den oprindelige rapport fra Tuttosport melder,  at Manchester United ønsker en transfersum samt Costa inkluderet i en eventuel handel med Paul Pogba, så det er ikke en én til én byttehandel.

Det virker dog fortsat tvivlsomt, at Manchester United skulle være interesseret i at skille sig af med den franske stjerne, som foruden at være klubben mange penge værd rent marketingsmæssigt,  også er begyndt at finde storspillet fra Juventus-tiden frem under Ole Gunnar Solskjær.

Historien om den mulige byttehandel er dog alligevel blevet opsnappet af en række af de mere utroværdige engelske medier og rygtesider som CaughtOffside.  Sidstnævnte hjemmeside har vi ikke stor fidus til, for de lever kort sagt på at opdigte og viderebringe tvivlsomme rygter. 

Alligevel skriver CaughtOffside (!)  nu selv, at dagens historie i Tuttosport virker utroværdig eller ligefrem ukorrekt, og når mestrene i falske transfernyheder konstaterer det, så må der virkeligt være noget om sagen! 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED