Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2022 00:34
Dårligt nyt til Arsenal: Storklub snupper Dušan Vlahović i stor handel

Dušan Vlahović skal ikke til Premier League i denne omgang, melder flere medier.


Dušan Vlahović fra Fiorentina er i de seneste måneder blevet sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, hvor Mikel Arteta skulle være stor beundrer.

Der har været rygter om et bud fra Arsenal, som Fiorentina skulle være klar til at acceptere, men Arsenals problem har været at skulle overbevise serberen om at skifte til London-klubbe.

Dušan Vlahović har efter sigende haft Juventus som sin drømmedestination, og det ser også ud til, at han får sin drøm opfyldt. Det melder flere italienske medier.

Sportitalia melder, at Fiorentina har accepteret et bud fra Juventus på Dušan Vlahović, der lyder på €67 millioner bonusser.

Et skifte vil - ifølge Fabrizio Romano og andre journalister - åbne op for, at Álvaro Morata kan ende i Barcelona i dette transfervindue. 

Problemet i Barcelona er dog stadig, at de skal frigøre lønkroner, før de kan hente nye spillere ind.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE