AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 21:45
Crystal Palace har ikke vundet over Spurs på udebane i 22 år

Crystal Palace er usædvanligt gode på udebane. Bare ikke mod Tottenham.


Søndag tabte Crystal Palace med hele 0-4 på Tottenham Hotspur Stadium i London.

Det resultat beviste, at Palace stadig ikke kan slå Spurs på udebane. Det er hele 22 år siden, det sidste skete. Det skriver The Guardian.

Men den dårlige statistik er faktisk lidt atypisk for Palace. For Roy Hodgsons hold er - tro det eller ej - ret gode til at spille på udebane. 'Ørnene' er blandt andet det seneste hold til at vinde på både Etihad, Anfield, The Emirates og Old Trafford. Senest vandt man jo 2-1 på sidstnævnte arena. Og i sidste sæson husker mange nok 3-2 sejren på Etihad.

Crystal Palace er i øvrigt også det seneste hold til at vinde på Anfield i Premier League. Det gjorde de, da Sam Allardyce var træner.

Faktisk er Palace så effektive på udebane, at kun fem af de store hold - Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea og Tottenham - har hentet mere end de 50 point i udekampe, som Palace har de seneste to år siden Roy Hodgson tog over som manager i klubben.

Til gengæld har Crystal Palace så kun vundet 39 ud af de seneste 116 hjemmekampe, men det er en anden historie ...


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED