Crystal Palace cruiser videre til FA Cup-kvartfinalerne

Af Emil Eire Frerk Olsen
17.02.2019 Kl. 17:51
Crystal Palace var League One-klubben Doncaster overlegne, da de to klubber kæmpede om videre avancement til kvartfinalerne i dette års FA Cup.

Efter en hård 1/16-delsfinale ude mod Tottenham tilbage i januar, kunne Crystal Palace se frem mod en lidt nemmere modstander, da de søndag skulle på besøg hos League One-klubben Doncaster Rovers.

Trods en svagere modstander havde Roy Hodgson dog ikke tænkt at efterlade noget til tilfældighederne, hvorfor The Eagles med undtagelse af enkelte navne startede i noget nær stærkeste opstilling.

Hjemmeholdet Doncaster Rovers havde til forskel fra Palace endnu ikke mødt et Premier League-hold i cup'en, hvilket også var til at ane allerede fra kampens begyndelse.

Der skulle også blot passeres de otte minutter, før gæsterne bragte sig front – Jeffrey Schlupp greb chancen på Zahas vante venstre kant, hvor han rundede sin direkte modstander og hamrede bolden hårdt ind fra kanten af feltet.

I første halvlegs døende minutter blev føringen fordoblet, efter et flot opspil endte ved tyske Max Meyers pande, som tæt under mål kunne sende sit hold betydeligt tættere på kvartfinalerne.

Trods en sen lussing lagde Doncaster sig dog ikke ned i anden halvleg, hvor de i perioder stærkt havde overtaget i kampen, men de formåede alligevel ikke at udnytte deres 11-5 føring i afslutninger i anden halvleg.

Det ender 0-2, og dermed lever FA Cup-drømmen videre på Selhurst Park.