Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 07:44
Crouch: United skal indgå byttehandel som giver "total mening"

Peter Crouch har et godt bud på, hvad man kan bruge Jesse Lingard som madding til.


Jesse Lingard virkede aldrig for alvor til at figurere i Ole Gunnar Solskjærs fremtidsplaner for Manchester United, men den 28-årige midtbanespiller er startet lejeopholdet i West Ham som lyn og torden, og fortsætter han sin nuværende form, kan man sagtens forstå, hvis The Hammers ønsker at signe ham permanent til sommer.

Skulle det være tilfældet, kunne Peter Crouch sagtens se, hvordan Lingard kan bruges som madding til at skaffe Manchester United en spiller, som Solskjær skulle være stor beundrer af - nemlig Declan Rice.

- Det giver mening for Manchester United at bytte sig til ham. Lingard har brug for at komme væk, og hans tid på Old Trafford er ovre, mens Rice er den type spiller, som United har brug for at tilføje til sin trup, siger Crouch til Daily Mail.

- Vi må se, om West Ham ønsker en sådan handel. Jeg er ikke helt sikker, men vi må se, hvad der sker.

Lingard har kontraktudløb efter næste sæson, mens Rice har kontrakt frem til 2024. West Ham har dog chancen for at tilføje endnu et år til aftalen, og der er ingen tvivl om, at Rice er klart mere værd end Lingard i øjeblikket. Derfor skal United næppe forvente et én til én bytte, men at Lingard kan høvle noget af prisen af Rice.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED