AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 09:26
Crouch: Old Trafford er perfekt for Arnautovic

Ifølge Peter Crouch, så vil et skifte til Manchester United være perfekt for Marko Arnautovic.


Han er ikke til salg, siger West Ham om Arnautovic, det til trods for at spillerens agent og bror begge siger, at han gerne vil skifte til Kina.

The Hammers har modtaget et bud på 35 mio. pund for østrigeren fra Shanghai SIPG. Arnautovic har scoret syv mål i Premier League i denne sæson, og sidste sommer blev han rygtet til Manchester United. Og den tidligere engelske landsholdsspiller Crouch tror på, at det kunne være et smart move af De Røde Djævle.

- Marko Arnautovic har altid slået mig som en spiller, der kunne ende i Manchester United, skriver Crouch i sin klumme i Daily Mail.

- Old Trafford ligner den perfekte scene for ham. I vil måske grine af det, men tro mig, Marko har altid haft specielle egenskaber. Der har været snak om, at top 6 klubberne har undgået ham pga. hans temperament, så det næstbedste for ham var en klub som West Ham. De har gjort ham til deres stjerne, og det har han altid gerne villet være.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED